De tarieven

Prijzen op deze pagina's zijn aangegeven in euro's (€), exclusief 19% BTW. Alhoewel we proberen onze prijzen zo stabiel mogelijk te houden, noodzaakt de beweeglijkheid van de dollar t.o.v. de euro ons toch om ze regelmatig aan te passen. In aanvulling op de per dienst vermelde voorwaarden zijn op al onze diensten onze algemene voorwaarden van toepassing.

Inleiding

Kosten. Betalingen. .com domeinen. Bedragen. Voorwaarden. .nl domeinen. Periodes. Termijnen. Kortingen. Verlengingen. Hosting. Dollarkoersen
Deze pagina's staan vol met informatie over diverse mogelijkheden, prijzen, termijnen, combinaties tussen Hosting services en domeinaanvragen, voorwaarden, eisen en uitsluitingen.
De wereld van domeinnaamregistratie en Website Hosting is een zeer ondoorzichtige brij van met elkaar samenhangende en van derden afhankelijke zaken.
Een van de redenen om met Oostwest Hosting Services te beginnen was, dat het toenmalige aanbod van diensten met betrekking tot Hosting en het aanvragen en onderhouden van domeinnamen niet erg helder was. En daar gingen we wat aan doen.


Op deze pagina's hebben we geprobeerd om zo helder mogelijk aan te geven waar een en ander op neerkomt. We kunnen ons echter voorstellen dat het je nog niet helemaal duidelijk is na lezing. Ook wij hebben er lange tijd voor nodig gehad om het helemaal te doorgronden ;-)
Is dat het geval dan kun je altijd een mailtje of een fax aan ons sturen en ons om uitleg of opheldering vragen. We beloven hierbij om je net zolang van uitleg te voorzien tot je het begrijpt. (Of tot wij het niet meer begrijpen, mocht dat eerder gebeuren)
En op verzoek sturen we je een heldere offerte waarin we precies aangeven wat je wensen gaan kosten, en wanneer, en hoe lang. Voor vragen over het hoe en waarom van betalen hebben we een aparte pagina : betalen.
Kies voor het onderwerp waarover je alle informatie wil hebben via de navigatiebalk bovenaan deze pagina.

©Ropaco Internet Services